Girona
Girona

L’esdeveniment tindrà lloc el proper 18 de juny al parc de la Devesa.

Les activitats començaran a les  9.30h amb la celebració de diferents curses en què podran participar des de pares i mares amb cotxets fins a nens i nenes de diferents franges d’edat: de 3 a 5 anys, de 6 a 9 anys i de 10 a 14 anys.

A les 12h tindrà lloc, com a novetat, l’actuació del Club Súper3 en què hi haurà els personatges de la família dels Súpers Pati Pla i Rick, i s’acabarà amb una activitat de zumba a les 12.30h i la Superfesta a les 14h.

Les inscripcions ja estan obertes al web www.thefamilyrun.com i el dia abans de la cursa, el 17 de juny, també es podran fer inscripcions presencials de 10h a 19h a la botiga Bauhaus de Girona.

L’objectiu de les Supercurses és impulsar i difondre l’esport entre els més petits, promoure la pràctica esportiva en família i crear hàbits saludables així com promoure la inclusió social facilitant que els infants i els adults amb qualsevol diversitat funcional puguin córrer.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*