Miquel Planas

El Museu de la Terrissa de Quart acollirà del proper dissabte 1 de juliol fins al 31 de juliol, la mostra de terrissa de l’artista Miquel Planas, “de la terra al fang”. La inauguració anirà a càrrec de l’artista Miquel Planas a les 19:00 h.

Miquel Planas, artista format en belles arts, ha tingut sempre una curiositat per conèixer els materials naturals que li permeten treballar l’escultura.

En aquesta ocasió, i gràcies ha haver descobert el taller de Ceràmiques Marcó, de la mà de l’artista francès, Joël Capella, treballa amb la tècnica de coure en negre, tant característica a Quart. El resultat és magnífic, una sèrie de peces que representen la terra natural d’un bon nombre de racons del món, plasmant la diversitat infinita de la terra i creant-nos aquest camí imaginari de la terra al negre.

La visió particular d’en Miquel Plana de la ceràmica, ens aporta una nova mirada d’aquest material treballat de forma escultòrica. Una mirada innovadora i actual que ens ha d’enriquir com a municipi terrisser i artesanal.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*