Múrgoles amb gambetes

“Els guiris de Romanyà”. Així es presenten i defineixen en Doland i en Keen, els dos belgues autodidactes, que regenten el restaurant Can Roquet de Romanyà de la Selva. En aquesta masia del segle XVII, al mig de les Gavarres, entre Santa Cristina d’Aro i Llagostera, s’hi cou una extensa carta de plats i suggeriments on hi destaca una acurada selecció de carns i peixos que permet satisfer tots els paladars.

Només d’arribar us oferiran un aperitiu per estimular el vostre sentit del gust, mentre dubteu per decidir-vos entre els diversos plats de la carta.

De primer, nosaltres ens hem inclinat per unes múrgoles amb gambetes pelades (també poden ser amb foie), un tàrtar de salmó, tzatziki, cogombre i ous de salmó i un carpaccio d’escamarlans amb oli de crustacis i, de segon, un filet de bou amb salsa de ceps i oli de tòfona, un cruixent de peus de porc desossats amb vieires i unes sepionetes amb carxofes. Tots els plats, arriben a taula puntuals i molt ben presentats, amb l’empremta passional i sofisticada que desprèn el cuiner pel disseny i la decoració. Acabem el sopar amb una original pinya colada a base de daus de pinya en almívar casolà amb gelat de coco i xocolata blanca, uns farcellets de poma al forn farcits de crema de poma i canyella amb sorbet de poma verda i un semi soufflé de xocolata negra Guayaquil, tot plegat en un ambient molt tranquil i agradable.

Sense adonar-nos han passat prop de tres hores que hem batejat amb infusions i un gin tònic. Sense cap mena de dubte us recomanem que hi truqueu per reservar-hi taula. Nosaltres hi tornarem.

  • 972 833 081
  • www.canroquet.com
  • info@canroquet.com

3 COMENTARIS

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*