El proper divendres 26 de maig es durà a terme al Teatre Mundial de la Bisbal d’Empordà a les 20h la projecció de “Venus” de Lea Glob i Mette Carla Albrechtsen, un documental del DocsBarcelona

Arxiu Comarcal del Baix Empordà – gratuït

Dinamarca, Noruega, 2016. 80 minuts

VO en danès subtitulada en català

Dues joves directores daneses convoquen un càsting com a part del procés de recerca per filmar una pel·lícula eròtica de i per al sexe femení. En resposta a la crida, més de 100 dones apareixen al seu apartament i parlen directament a càmera sobre les seves fantasies eròtiques, els seus desitjos i les seves frustracions. A mesura que avança el rodatge, les entrevistades s’obren més a càmera i la trama va prenent forma. Les directores s’adonen que, sense haver-ho previst, aquestes sessions íntimes ja són la pel·lícula que necessitaven fer.

Una història sincera, honesta i vulnerable sobre les dones en relació al sexe, el desig, les emocions, els descobriments, el paper que suposadament han de jugar al llit i totes aquelles coses de les quals mai ens havíem atrevit a parlar.

Organitza: Àrea de Cultura  Hi col·labora: ACBE i FIC.BiE

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*