Palamós

El poble de Palamós es troba al sector meridional del litoral del Baix Empordà i limíta amb Mont-ras, Vall-llobrega, Forallac i Calonge.

El teixit urbà del poble el formen la vila vella, l’eixample industrial, Sant Joan, el coster i els masos.

El patrimoni arquitectònic de Palamós mereix també una visita. Les peces més rellevants conservades són l’ermita de Bell-lloc, les esglésies parroquials de Santa Maria de Palamós (s. XV), l’església de Santa Eugènia de Vila-romà (s. XVIII) i la capella del Carme (s. XVIII).

El port situat entre la platja Gran i el Far de Palamós es caracteritza per combinar la vessant comercial amb la turística i gastronòmica ja que hi trobem la llotja, el mercat del peix i espais més turístics com el Museu de la Pesca. Palamós va rebre 37 visites de creuers l’any 2015 amb més de 40.000 creueristes, la xifra més elevada de passatgers des que es va iniciar l’activitat de creuers a Palamós.

Palamós ofereix també una àmplia oferta gastronòmica amb bars i restaurants on s’hi pot degustar la famosa gamba de Palamós.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*