FESTIVAL'ERA
FESTIVAL'ERA

El Festival de música electrònica Moritz Festival’Era que es durà a terme el 22 de juliol a la Masia de Can Gascons de Llagostera, arriba aquest any a la cinquena edició amb els Manel com a caps de cartell. El Festival manté un any més el seu caràcter únic i incomparable en un paratge únic i immillorable.

Triángulo de Amor Bizarro, millor disc nacional 2016, Anímic, Nico Roig i beGun són les novetats més destacades de l’ampli cartell.

A nivell internacional hi participen Octave One dels Estats Units, Dark Sky del Regne Unit i Awir Leon de França.

El cartell es completa amb la banda del moment Cala Vento, presentant el seu disc Fruto Panorama, el talent dels emergents Barbott, la seducció de Renaldo & Clara i l’espectacular ritme de Playback Maracas.

L’acampada é gratuïta per tothom i el Festival posa a disposició una flota d’autobusos llançadora des de l’estació de Caldes de Malavella fins al recinte, tant a l’inici com al finalitzar el festival i a l’endemà (per a tots aquells que facin nit).

CARTELL FESTIVALERA
CARTELL FESTIVALERA
COMPARTIR
Article anteriorForallac
Article següentFonteta

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*