Foto: Ajuntament de Palamós

Palamós ha registrat una molt alta ocupació turística durant aquesta Setmana Santa, amb percentatges de prop del 100% en hotels, càmpings i apartaments.

Una bona mostra de l’alt nombre de visitants són les més de 2000 consultes realitzades durant aquest període festiu a les dues oficines de turisme del municipi, una situada al passeig del Mar i l’altra a l’edifici del Museu de la Pesca, al port.

Els visitants s’han interessat principalment per la gastronomia del municipi i pel seu paisatge litoral, gaudint de les platges i amb una alta utilització del camí de ronda i la via verda. El gruix de l’ocupació turística d’aquests dies festius ha estat principalment de turisme familiar provinent de Catalunya seguit del de França.

COMPARTIR
Article anteriorPalafrugell
Article següentMont-ras

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*