la bisbal encesa llums nadal

La Bisbal d’Empordà donarà la benvinguda al Nadal aquest dissabte 2 de desembre amb l’encesa dels Llums de Nadal. L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà, la Federació del Comerç de la Bisbal  i el grup Yes The Music organitzen l’acte.

A les 17 h s’escalfarà motors al carrer Ample amb una cercavila amb els Voltorets i Grup Estable de Gralles i Timbals de l’Aultradi de Salt. Tot seguit, a les 18 h, a la plaça Major, a davant de les escales de l’Església de Santa Maria, tindrà lloc breu actuació del conjunt Yes The Music. Es farà el compte enrere per a l’encesa dels llums de Nadal i de la il·luminació que l’Ajuntament de la Bisbal ha instal·lat com a elements decoratius a diversos punts de les zones comercials del municipi: enguany l’encesa anirà a càrrec d’alumnes de les escoles bisbalenques. Seguidament se servirà xocolata desfeta i vi calent per a tothom.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*