Nadal Palamós

Aquest proper divendres 1 de desembre, Palamós posarà en marxa la il·luminació nadalenca a diversos carrers de la població.

Per tal de poder fer l’estrena d’aquesta decoració lluminosa, l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palamós amb la col·laboració de l’Associació per al Foment Empresarial i Turisme de Palamós (FECOTUR), han previst realitzar un acte festiu d’encesa de la il·luminació que tindrà lloc a partir de les 18 h, concretament a la cruïlla situada entre la plaça dels Arbres i el carrer Major, dins l’eix comercial central del municipi.

L’acte comptarà amb l’espectacle infantil “La sal del mar”, amb un ampli repertori de cançons per al gaudi dels més petits. Precisament els infants presents en aquesta activitat seran els responsables, a partir de les 18:30 h, de posar en funcionament la decoració lumínica de Nadal als carrers de la vila.

Campanya “Per Nadal, regala’t Palamós”

Aquest acte forma part de la campanya “Per Nadal, regala’t Palamós”, mitjançant la qual s’activen al municipi propostes comercials, culturals, lúdiques i gastronòmiques durant aquestes festes. La iniciativa s’inicia precisament amb l’encesa de llums de divendres, i té l’objectiu d’incrementar l’afluència de visitants al municipi al llarg del mes de desembre i principis de gener entorn les festes de Nadal, posicionant Palamós com a referent comercial i cultural, i amb tres eixos principals d’atracció: diversitat d’activitats de Nadal, àmplia oferta comercial i propostes gastronòmiques.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*