Sota el lema

Palamós oferirà un ampli calendari d’activitats que s’iniciarà el dia 1 de desembre amb l’encesa de la il·luminació nadalenca als carrers del municipi i que continuarà amb el concert de nadal, el tió, la christismas race de vela, la fira nadalenca o l’arribada d’en fumera, entre altres. Sota el lema “Per Nadal, regala’t Palamós”, els comerços associats a l’entitat Fecotur també sortejaran un cotxe eco entre tots els clients que facin les seves compres nadalenques al municipi. El nadal és temps de compartir amb amics i família per això els restaurants de palamós oferiran menús especials nadalencs per atendre a grups i acollir els àpats familiars.

La iniciativa té l’objectiu d’incrementar l’afluència de visitants al municipi al llarg del mes de desembre i principis de gener entorn les festes de Nadal, posicionant Palamós com a referent comercial i cultural, i amb tres eixos principals d’atracció: diversitat d’activitats de Nadal, àmplia oferta comercial i propostes gastronòmiques.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*