nadal palafrugell

Aquest proper divendres, el primer del mes de desembre, Palafrugell realitzarà la tradicional encesa de les llums de Nadal i així donarà el tret de sortida a la campanya de Nadal a la vila. L’encesa de l’enllumenat nadalenc, que s’ha renovat, tindrà lloc a les 7 de la tarda a plaça Nova, on com els darrers tres últims anys s’ha instal·lat un gran arbre de sis metres d’altura.

Un any més, se serviran racions d’escudella a tota la gent que s’hi acosti, una iniciativa sorgida de la col·laboració amb els alumnes de l’Escola d’hostaleria de l’Institut Baix Empordà, que són els encarregats de preparar aquest plat tan típic d’aquestes dates.

Enguany s’estrenarà l’enllumenat de Nadal nou a tota la zona comercial de la vila així com als accessos al municipi. Com a novetat, a part de la il·luminació de Nadal als carrers comercials també hi haurà un arbre de Nadal de 10 metres a la Plaça de Can Mario i una nova figura 3D a la plaça de Priorat Sta. Anna, que s’incorpora a les 3 que ja es van instal·lar l’any passat (plaça Camp d’en Prats, plaça Nova, plaça de Can Mario i plaça de l’Ermengarda).

Les noves llums que s’han incorporat s’han instal·lat a la zona centre, així com en els eixos comercials, mentre les llums substituïdes s’han traslladat a barris i carrers més perifèrics, de manera que així s’amplia la il·luminació nadalenca a més espais del municipi.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*