Calonge celebra la Festa Major de Sant Martí i la Festa del Vi Nou

Calonge enceta demà dijous la Festa Major de Sant Martí i la Festa del Vi Nou. Durant deu dies s’han organitzat més de quaranta activitats que combinen oci, esport, cultura i propostes vinculades la difusió i coneixement del vi de Calonge. Les activitats de la festa començaran aquest dijous, 9 de novembre, amb tallers infantils, ball de festa major, la presentació del darrer llibre de Marcel Fité “Les dones d’aigua i els homes de la corbata verda” i el maridatges de tastets elaborats per l’Associació de Restaurants de la Badia el Plat Blau amb vins dels Cellers Perelada.

La Festa Major de Sant Martí i la Festa del Vi Nou seguiran durant tot el cap de setmana, amb activitats com les exposicions fotogràfiques “Els carrers i les places de Calonge i Sant Antoni, segles XIX i XX” i “Els masos i masies de Calonge i Sant Antoni i rodalies”, el mapping Vívid Insòlit, una experiència interactiva per aprendre sobre el món del vi i la ruta del vi de la DO Empordà, o la presentació del videoclip promocional de Calonge i Sant Antoni “El meu petit tresor”.

El teatre amb Impro Show, les visites guiades a diversos cellers del municipi, la cursa popular de relleus i obstacles, la música amb la Cobla Ciutat de Girona, Neus Mar o Mandie Rules són algunes de les activitats que completen el primer cap de setmana de la Festa Major de Sant Martí i la Festa del Vi Nou.

Les activitats continuaran el cap de setmana següent, el 17, 18 i 19 de novembre, i es centraran en el vi de pagès de Calonge, amb la xerrada i tast “Masos, feines i gent de les Gavarres, a càrrec de l’historiador Josep Matas, un tastet vertical a càrrec de Manel Comas o l’excursió guiada pels masos de les Gavarres calongines, entre d’altres.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*