Premi

La Càtedra d’Estudis del Suro ha convocat els premis a la recerca “Santiago Zapata” de l’any 2023. Els premis a la recerca “Santiago Zapata” tenen per objectiu la promoció de la recerca aplicada a l’àmbit temàtic del suro en els camps de les humanitats, les ciències socials, les ciències naturals i la tecnologia.

Els guardons prenen el nom de Santiago Zapata en reconeixement a l’impuls decisiu que el catedràtic extremeny va donar a la recerca sobre el suro des d’una perspectiva pluridisciplinària.

Aquests premis inclouen dues modalitats:

•    Un premi amb una dotació de 1.000 euros adreçat a estudiants de grau o de màster,  a  investigadors novells, o a recerques d’àmbit local, tant de Catalunya com de la resta de l’Estat espanyol.
•    Un premi amb una dotació de 2.000 euros adreçat a doctorands i investigadors sènior de l’àmbit nacional i internacional.

En les dues modalitats, els premis s’atorgaran al millor treball de recerca inèdit o publicat amb una antiguitat màxima d’un any en els camps de les humanitats i de les ciències socials (història, economia, geografia, antropologia, literatura, didàctica, sociologia…) i de les ciències naturals i la tecnologia (biologia, biotecnologia, química, enginyeria química, ecologia, gestió forestal, enginyeria, disseny industrial…) que faci referència a l’àmbit temàtic concret del suro.

Els treballs podran ser presentats en català, castellà, anglès, francès o portuguès.

L’import dels premis es farà efectiu en l’acte de proclamació dels treballs guanyadors.

Les sol·licituds es poden presentar fins al 30 de setembre de 2023.

Podeu consultar les bases de la convocatòria al web de la Càtedra de la UdG: https://www.udg.edu/ca/catedres/estudis-del-suro/premi-santiago-zapata o a la web del Museu del Suro https://museudelsuro.cat/recerca/beca-de-recerca/

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*