fons de les illes Formigues
fons de les illes Formigues

Amb l’objectiu donar a conèixer un entorn litoral privilegiat, destacant la seva fragilitat i posant en valor la necessitat de preservar-lo, l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Palamós i l’Associació d’Amics de les Illes Formigues, han organitzat una sortida d’esnòrquel per a donar a conèixer els fons de les illes Formigues.

L’activitat va tenir lloc la tarda del passat diumenge 10 de setembre,

La sortida va comptar amb la participació d’una vintena de persones que van fer un itinerari marí per les Formigues guiat per dues biòlogues i amb el suport del tècnic de Medi Ambient de l’ajuntament i d’un membre de l’entitat organitzadora. L’itinerari va tenir una durada aproximada d’una hora i mitja, període en el qual es van donar a conèixer els valors de flora i fauna que tenen aquests fons.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*