La Festa del Pedal de Palamós

Aquest proper diumenge 1 d’octubre tindrà lloc la 36ª edició de la popular Festa del Pedal de Palamós.

Amb un recorregut planer d’uns 12 quilòmetres és òptim per a gaudir en família i del paisatge i els espais d’alt valor mediambiental del municipi.

La pedalada sortirà des de Sant Joan i arribarà fins a l’aparcament de la platja de Castell, on tots els participants podran gaudir d’un avituallament amb esmorzar i aigua. Tot seguit, es reprendrà la marxa pel paratge natural de Castell i els seus camins fins arribar altra vegada a la plaça de Mossèn Gumersind de Sant Joan on, finalment, es farà un segon avituallament també amb esmorzar.

La 36ª edició de la Festa del Pedal comptarà amb un fi de festa amb música en directe i amb sorteig de material esportiu per a tots i totes les participants.

Les inscripcions per a participar a l’activitat tenen un preu popular de 3 €, si són anticipades (https://www.palamosesportiu.cat/project/festa-del-pedal/), i de 4 € si es fan el mateix dia de l’esdeveniment. Els dorsals es podran recollir el mateix diumenge a la plaça Mossèn Gumersind abans de la sortida.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*