espai gratuït de lleure naturalista per a infants i joves

L’Ajuntament de Girona i l’Associació La Sorellona impulsaran el curs vinent un espai de lleure naturalista per a infants i joves. La iniciativa s’anomenarà El Niu de la Sorellona i es tracta d’una activitat matinal gratuïta organitzada un dissabte al mes (de setembre a juny) i dirigida a nois i noies de 6 a 14 anys. La proposta s’emmarca dins del projecte GiroNat.

El Niu neix amb la voluntat que els infants disposin d’un espai de lleure durant el curs escolar per descobrir diferents punts de la ciutat amb una mirada naturalista, més enllà de colònies i casals d’estiu. Entre les excursions previstes hi ha sortides a la Devesa, a les hortes de Santa Eugènia, a la Vall de Sant Daniel o a la zona del Calvari.

Aquesta activitat compta inicialment amb 20 places disponibles i les preinscripcions es poden fer des del web www.sorellona.org/elniu, des d’ara i fins al 8 de setembre.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*