nova edició de la fira comercial “Palamóswing”

Els comerciants de Palamós associats a l’entitat Fecotur participaran aquest cap de setmana a la fira comercial “Palamóswing”, que tindrà lloc demà dissabte 3, durant tot el dia (de 10 a 21 h), i el matí de diumenge 4 de juny (de 10 a 14 h), a la zona comercial centre de Palamós.

Prop de 40 botigues participants ubicaran les seves parades en un ampli itinerari a l’aire lliure, concretament als carrers: Tauler i Servià, Major, Cervantes, Dídac Garrell i plaça dels Arbres; un excepcional recorregut on els comerços de Palamós oferiran articles de roba, d’alimentació i de regal, antre altres.

Les diverses parades participants convertiran la zona comercial del nucli antic de Palamós en un gran espai per a vianants, tancat al trànsit, i on els visitants podran passejar i comprar tota mena de productes que oferiran els comerciants, amb la mateixa qualitat i varietat de sempre, a preus molt econòmics i amb descomptes especials.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*