notes al parc girona

La setena edició del cicle de concerts “Notes al Parc“, que tindrà lloc del 8 de juliol al 23 d’agost, omplirà de música la ciutat de Girona amb una dotzena de propostes, tant de música clàssica com moderna. Es tracta d’una iniciativa conjunta de l’Ajuntament de Girona, a través de La Marfà – Centre de Creació Musical, i l’Auditori de Girona que vol fomentar la cultura de proximitat i apropar nous públics a la música, amb una oferta de concerts àmplia, diversa i de qualitat. Alhora, l’activitat també vol reforçar la difusió i el suport als creadors i creadores locals i les formacions musicals del territori.

El cicle aposta pel format d’entrada lliure i sense reserva prèvia, en una proposta musical que s’escampa a diferents barris de la ciutat. En concret, els concerts tindran lloc a l’ermita del Calvari, al Centre Cívic Onyar, als jardins de les Pedreres, a Can Gibert del Pla, a la plaça de les Botxes de la Devesa i a la terrassa exterior i a la Sala Montsalvatge de l’Auditori de Girona. En definitiva, es tracta d’una programació en diferents indrets de la ciutat, d’acord amb els objectius fundacionals del cicle: portar la música a l’estiu en escenaris exteriors del municipi, descentralitzant així l’oferta musical; apostar per propostes artístiques de proximitat, professionals i de qualitat, i oferir diversitat de gèneres, amb músiques d’estils diferents, acostant-los a tots els públics, fins i tot els que no estan habituats a aquests tipus d’actuacions.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*