Frikòmic calonge

Des del divendres 23 de juny fins al diumenge 25 tindrà lloc la fira del manga i el còmic als Jardins del Castell de Calonge i Sant Antoni.

Els amants del manga i el còmic estan de celebració. Calonge i Sant Antoni acollirà, durant el pròxim cap de setmana, el Frikòmic.

El municipi es convertirà en el centre d’una àmplia oferta d’oci relacionada amb el manga, el còmic i la cultura japonesa. Durant els tres dies de la fira, els visitants podran trobar una gran varietat d’activitats per a totes les edats.

A més, també hi haurà actuacions musicals en directe i interessants tallers on els assistents podran aprendre tècniques de dibuix, creació de personatges i altres aspectes relacionats amb el món de l’anime.

Els amants dels videojocs i l’animació japonesa trobaran zones de jocs amb les últimes novetats i els clàssics que no poden faltar. A més, hi haurà atraccions i activitats interactives per a tota la família.

El Frikòmic donarà el tret de sortida el divendres 23 de juny a les 17h i es donarà per finalitzat el diumenge 25 de juny a les 20h amb el concert de bandes sonores de Disney i videojocs amb Victormame al piano.

Tant l’entrada al recinte com la majoria de les activitats de la fira són gratuïtes. L’única excepció són el pintacares i els jocs Matsuri, que tenen un cost addicional.

El Frikòmic s’emmarca en l’objectiu de crear activitats que contribueixin a impulsar el projecte “Calonge, poble de llibres”, que respon a la voluntat de l’ajuntament de revitalitzar l’activitat socioeconòmica i cultural del poble, a través del seu comerç, la seva restauració i la seva vida social, a la vegada que es potencia l’oci familiar i cultural.

Veure programació aquí: http://www.frikomicalonge.com/.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*