HBO Max estrena la sèrie Mrs. Davis rodada a Girona

La productora Júpiter Films, va rodar al setembre del 2022, vàries escenes per la sèrie Mrs. Davis a la ciutat de Girona, entre les quals s’incloïa una espectacular escena nocturna a la plaça dels Apòstols ambientada al París de 1307. L’escena, que va aplegar prop de 500 extres, representa la crema d’uns cavallers de l’Orde del Temple, sospitosos de posseir el Sant Grial.

Mrs. Davis és una nova sèrie del creador Damon Lindelof (Lost, Watchmen, The leftovers) amb guió de Tara Hernandez (Big bang theory) i protagonitzada per Betty Gilpin, David Arquette i Jake McDorman. La sèrie també es va rodar a altres localitzacions de Catalunya com Lloret de Mar o el castell de Sant Ferran de Figueres.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*