festival infantil a Palamós

La plaça de Josep Sarquella de Palamós, acollirà aquest dissabte 27 de maig el primer Festival Infantil que organitza la colla del carnaval de Palamós, “Les Pardales”, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Palamós i l’empresa Haribo.

Durant tot el dia, de les 11 a les 21 h, es programaran tallers, master class de zumba familiar o concerts, però també es podrà gaudir de la presència de parades artesanes i food trucks ubicades a la plaça. El programa també inclou una classe de ioga infantil (per a la qual caldrà portar estoreta), a càrrec de Berta Costa; o bé el vermut familiar que s’iniciarà a les 12 h, i que estarà amenitzat musicalment pel disjokey Bruc.

Una de les activitats centrals de la jornada serà l’actuació de la formació musical Rikus, que a partir de les 18 h, oferirà un ampli repertori de cançons incloses en el seu espectacle infantil, amb una gran varietat d’estils musicals (funk, disc, techno, reggae, rock, ska…).

L’accés al Festival Infantil és gratuït, però per a poder participar als tallers que es programin caldrà abonar 5 euros, amb l’obtenció d’un tiquet que permetrà l’accés a qualsevols dels tallers que s’organitzin sense límit de nombre ni d’horari.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*