Elena Gadel serà al cartell de la 56a Cantada d'Havaneres de Calella de Palafrugell

Calella de Palafrugell es prepara per celebrar el proper 1 de juliol la 56a Cantada d’Havaneres amb la participació de tres dels grups més prestigiosos de Catalunya: Barca de Mitjana (Premià de Mar), Els Pescadors de l’Escala (l’Escala) i Port Bo (Calella de Palafrugell).

Com a gran novetat i cercant noves aportacions que enriqueixin aquest cant popular, la cantant i actriu Elena Gadel interpretarà, com la resta de grups, cinc cançons amb un estil molt personal.

Entre les vint interpretacions cal destacar les quatre que va compondre el recordat autor Càstor Pérez: «Vestida de nit», «Temps perdut», «La Habana se llama Elena» i «El mariner feliç».

Tots, conjuntament i com és tradició, completaran la cantada amb les dues havaneres més populars en castellà i català, «La bella Lola» i «El meu avi».

En aquesta ocasió el cartell ha estat una creació de la il·lustradora Anna Grimal, que ha fixat la mirada sobre la tradició d’un esdeveniment que sempre serveix com a tret de sortida de la temporada turística a la Costa Brava. La Cantada d’Havaneres de Calella de Palafrugell està organitzada per l’Institut de Promoció Econòmica i compta amb el suport de la Diputació de Girona.

La presentació han tingut lloc a la seu de la Diputació de Girona a càrrec del vicepresident segon i diputat de Cultura de la Diputació de Girona, Albert Piñeira; l’alcalde de Palafrugell, Joan Vigas i el director artístic de la Cantada d’Havaneres, Francesc Sánchez-Carcassés.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*