Unes 12.000 persones han passat durant aquest darrer cap de setmana, 13 i 14 de maig, pel port de Palamós on ha tingut lloc una nova edició del festival Palamós Terra de Mar, gaudint de les desenes d’activitats relacionades directament amb l’àmbit marítim i que tenen com a objectiu fomentar la cultura, el patrimoni i les tradicions marineres.

Tot aquest públic assistent ha pogut participar de totes les activitats programades durant tot el cap de setmana, destacant la visita a les embarcacions atracades al port, com el pailebot Santa Eulàlia, del Museu Marítim de Barcelona, o la Goleta Äran. També han estat visitables els vaixells de salvament Punta Mayor, de 60 metres d’eslora, i l’embarcació Salvamar Sirius , ambdós de la Direcció General de la Marina Mercant i dedicats a tasques de rescat. O bé el vaixell dels Mossos d’Esquadra, Cap de Creus; i les patrulleres de vigilància Río Francolí i Río Guadalquivir del Servei Marítim de la Guàrdia Civil.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*