El mirador de la Torre Desvern opta als Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona
Imatge: estudi CCB24

La torre-mirador del parc de la Torre Desvern de Celrà és un dels projectes que opten als Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona, instituïts per la demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes.

Obra de Tallerdarquitectura i Estudi CCB24, el projecte és un dels tres seleccionats d’entre els deu que es van presentar dins la categoria «Paisatges», que reconeix obres en espais urbans i naturals.

En la mateixa categoria també són finalistes la restauració de la Torre del Rem de Banyoles i la reforma i ampliació del pont de Sant Feliu de Pallerols.

En total són 23 els projectes finalistes dividits en quatre categories: arquitectura, interiors, paisatges i espais efímers.

Inaugurada el maig de l’any passat, la torre-mirador és un edifici destinat a la contemplació de les Gavarres, en el marc del nou Parc de la Torre de Celrà, vinculat a l’Espai d’Interès Natural de les Gavarres. L’edifici, de planta circular, té una alçada d’uns 10 metres i un revestiment exterior format per rastells de fusta, material representatiu del projecte global previst en aquest espai.

Els premis es desvelaran el 2 de juny en un acte a Girona.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*