Menú de la Gamba calonge

Aquest divendres 5 de maig començarà la vint-i-novena edició del Menú de la Gamba. Aquesta històrica proposta gastronòmica, que va néixer als restaurants de Sant Antoni l’any 1994, s’ha consolidat com un dels menús més populars i de qualitat de la badia i el seu entorn. El Menú de la Gamba, organitzat per l’Associació de Restaurants de la Badia “El Plat Blau”, amplia aquest any els restaurants on es podrà tastar, passant dels 4 que hi van participar l’any passat als 9 que oferiran el menú enguany. El menú es podrà tastar fins al 2 de juliol als restaurants Costa Brava, El Racó de Torre Valentina, Guillermu, Hº Restaurant de l’Hostal Olga, Kubansky, La Jovita per Esteve G.V, Nautilus, Refugi de Pescadors i Valentina. El preu del menú és de 48€ i inclou torrades amb tomata i anxoves, gamba mitjana fresca de Palamós (200 gr.), fideus rossejats amb allioli, postre, vi Inspirador i cafè. El Menú de la Gamba va néixer l’any 1994, com iniciativa del Patronat de Turisme de Calonge i Sant Antoni, i va arrencar com una proposta gastronòmica que es va començar a servir als restaurants d’aquest municipi. Posteriorment, l’any 1995, el Menú de la Gamba va anar creixent i s’hi van sumar també restaurants de Palamós.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*