aplec dels 4 rius
Foto: aplec4rius.cat

L’Aplec dels 4 Rius és una festa en format de reivindicació cívica del nostre patrimoni fluvial, tant a nivell natural, com cultural i social, amb la intenció inicial que poc a poc es consolidi com a un acte estable a la ciutat de Girona. El caràcter de l’aplec vol ser festiu i participatiu, amb activitats de caire educatiu i de sensibilització dirigides a tothom, però també amb algunes activitats lúdiques i d’entreteniment.

L’Aplec forma part de les activitats del projecte GiroNat – Gir cap a la renaturalització per una Girona més resilient i saludable; amb el suport de Fundación Biodiversidad del Ministerio para la Transición Ecológica y el Reto Demográfico (MITECO), en el marc del Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia (PRTR), finançat per la Unió Europea – NextGenerationEU.

Algunes de les activitats que es duran a terme estan incloses en el projecte d’educació i sensibilització ambiental EspinoSOS, finançat pel Departament d’Acció Climàtica.

L’Aplec també participa del projecte LIFE Invasaqua, que té com a objectiu recolzar la comunicació, la formació i la difusió d’informació sobre les Espècies Exòtiques Invasores (EEI) aquàtiques de la Península Ibèrica.

Aquest any coincideix amb l’últim cap de setmana de la Setmana de la Natura, el 3 i 4 de juny. 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*