carnaval palamós
La Gran Rua del Carnaval de Palamós, en una imatge d'arxiu

Palamós viurà el dissabte 18 de febrer la diada principal de la programació del Carnaval, que començarà a les 11 h, amb una cercavila d’anunci de la Gran Rua que realitzarà la colla Els Pirats. Posteriorment a les 15.30 h es donarà inici a la Gran Rua del Carnaval amb la participació de desenes de comparses i carrosses que recorreran les avingudes centrals de la vila. L’organització ubicarà cadires distribuïdes pels carrers per on transcorre la Rua.

Diumenge 19 de febrer, es tancarà el cap de setmana central del Carnaval de Palamós amb la cercavila matinal que tindrà lloc a les 11.30 h al passeig del Mar. A partir de les 18h, la Reina i el Carnestoltes visitaran la Llar Municipal de la Gent Gran i, finalment, a les 20 h, es tancaran els actes de diumenge amb la tradicional Exhibició de Comparses a la Nau dels 50 metres.

Els actes del carnaval de 2023 finalitzaran el dimecres 22 de febrer amb l’Enterrament de la Sardina. L’activitat s’iniciarà al carrer Cervantes a partir de les 17.30 h, amb la sentència i posteriorment la mort del Carnestoltes. A les 18:45 h, tindrà lloc la processó de dol pels carrers Cervantes, Major i Notaries. Seguirà a partir de les 19.30 h la lectura del testament del Carnestoltes, al carrer Roda, i finalment, a les 20 h, la sardinada popular a l’estenedor de xarxes del port.

Podeu consultar tota la programació a través de l’app ‘Palamós’.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*