agenda llagostera

Llagostera a presentat la programació cultural del primer semestre del 2023. La programació inclou, fins a finals de primavera, exposicions, cinema, fires, concerts i espectacles.

Destaquem el festival de poesia “Arrima’t” que tindrà lloc a mitjans de març. S’han preparat xerrades sobre poesia, recitals, tallers de haiku, la fira d’editorials de poesia, l’espectacle “No sé com gloses”, etc.

Per altra banda, la sala Can Roure acollirà diverses exposicions com “Plantes silvestres. La flora local oblidada” del 21 de genera al 25 de febrer que anirà acompanyada de diversos tallers relacionats amb la temàtica de l’exposició: il·lustració de botànica, taller per fer el vostre herbari, sobre plantes silvestres medicinals, etc.

Consulteu tots els detalls al aquí.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*