Aligots celebra 25 anys

L’entitat Aligots Club Esportiu de Curses d’Orientació celebrarà el seu 25è aniversari l’any vinent. Per commemorar-ho, el club ha preparat una programació especial al llarg del 2023 oberta tant als socis i sòcies com a tota la ciutadania, i que se sumarà a les activitats i curses habituals promogudes per l’entitat.

L’objectiu de la proposta és animar el conjunt de la població gironina a practicar l’orientació esportiva.

Tres de les activitats programades ja tenen data. La primera serà la Rogaine Ciutat de Girona, inclosa en el calendari de Copa Catalana, amb sortida des del Pavelló Municipal de Girona-Fontajau i arribada a la Fundació Els Joncs de Sarrià de Ter, i que es farà el 19 de febrer. En segon lloc, hi haurà la Cursa Popular d’Aniversari, amb sortida, arribada i festa de celebració final als jardins de Fora Muralla, que tindrà lloc el dia 8 de juliol i, finalment, la Cursa Popular de Fires de Girona a la Vall de Sant Daniel, que es farà coincidint amb les Fires de Sant Narcís el dia 29 d’octubre.

La programació també inclou més propostes que encara no tenen calendari fixat. Entre altres, destaca l’acte de celebració dels 10 anys de l’Escoleta d’Orientació a Girona durant l’hivern del 2023; la Cursa dels Instituts, que es farà a la primavera, i la Cursa de Commemoració dels 25 anys, prevista entre el desembre del 2023 i el gener del 2024. Aquesta prova recuperarà el format dels inicis del club, amb sortida i arribada al Campus de la Universitat de Girona (UdG), on va néixer Aligots, i serà la cloenda de l’any de celebració.

L’entitat Aligots Club Esportiu de Curses d’Orientació va néixer el 8 de juliol de 1998 amb l’objectiu de participar en competicions i promocionar i difondre de l’esport d’orientació.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*