fires de girona 2022

Més de 200 activitats formaran part de la programació de les Fires de Sant Narcísd’aquest 2022, que tindran lloc del 28 d’octubre al 6 de novembre. La festa major de Girona apostarà un any més per la cultura popular, per una programació musical amb noms destacats de l’escena nacional i amb talent local i per les propostes als diferents barris de la ciutat.

Un any més, les propostes tradicionals de la cercavila de gegants i els balls de la imatgeria festiva donaran el tret d’inici a les Fires el divendres 28 d’octubre, juntament amb el pregó, i el castell de focs les tancarà el dia 6 de novembre al vespre.

La programació musical es dividirà principalment entre La Copa, que acollirà com a caps de cartell Skatalà, Els Catarres, Doctor Prats i Miki Nuñez, i el parc del Migdia, que es consolida com a escenari de Fires i comptarà amb actuacions com La Ludwig Band, Ken Ishi, Xarim Aresté, Maria Jaume o Germà Negre, que hi oferirà un espectacle inèdit amb la participació de la imatgeria festiva de la ciutat i els Diables de l’Onyar. Les Fires també comptaran amb els concerts de les orquestres Selvatana, Maravella, La Principal de la Bisbal i Montgrins al parc del Migdia. Cal destacar que la programació musical s’ha treballat en xarxa amb La Marfà i l’Auditori de Girona.

Enguany, després de les restriccions per la COVID-19, es recuperen tots els actes de cultura popular com la pujada del pilar de 4 a les escales de la catedral i els correfocs, mentre que la resta de propostes es duran a terme sense cap restricció: la passejada de capgrossos, la diada castellera, la Festa Major dels 4 Rius o la trobada de gegants. S’afegeixen nous actes com el primer combat de glosa de les Fires –organitzat amb la col·laboració d’El Foment-, l’Anxovada amb Les Anxovetes i Arjau i l’espectacle del 25è aniversari de l’Escola Municipal de Música.

Consulteu la programació aquí.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*