Plat Terrisser 2022 quart

Aquest cap de setmana s’ha donat el tret de sortida a les jornades de cuina en terrissa de Quart que s’allargarà fins a finals d’octubre.

Un total de nou establiments de restauració del municipi gavarrenc oferiran la seva adaptació del Plat Terrisser 2022: la cassola bosquetana. Es tracta d’una recepta històrica de la comarca del Gironès; recuperada pel divulgador cultural especialitzat en gastronomia històrica, Pep Vila; escollida per les entitats socials del municipi (Amb Ulls de Dona, Dones de Palol d’Onyar i Llar de jubilats de Quart) i adaptada al present per Jordi Parés, cuiner i professor de l’Escola d’Hostaleria i Turisme de Girona.

Totes les persones que tastin el Plat Terrisser podran participar en un sorteig, en el qual s’escollirà una persona guanyadora per establiment. El premi que s’endurà serà un àpat gratuït al mateix establiment.

Més informació aquí.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*