Aquesta setmana ha estat ben animada i hem tingut un temps típic de la tardor, amb precipitacions, però amb temperatures que han estat més suaus que dies enrere!

Les pluges ens han acompanyat durant un parell de dies, amb acumulacions importants de fins a 80 litres per metre quadrat. Després ja s’han retirat i hem tornat a veure el Sol. Però de divendres a dissabte passat vam tenir diversos episodis de precipitació amb fort aparat elèctric i ha plogut a tot arreu. Les màximes no han superat els 25 graus i les mínimes han estat entre els 10 i els 13 graus.

I aquest cap de setmana no tindrem tanta variabilitat, però ja des de divendres i dissabte tindrem alguns núvols que aniran guanyant força a estones fins diumenge. Malgrat tot, tindrem moltes clarianes amb Sol ben viu!

La pluja de moment ens queda lluny de nosaltres mentre un front que vindrà de l’Atlàntic i centre d’Europa se’ns va apropant. Però no acabarà d’arribar a casa nostra i les pluges intenses es quedaran a Grècia.

El dissabte doncs serà un dia tranquil, amb núvols que poden ser densos en alguns moments però també amb llargues estones de Sol que guanyaran la partida. Les temperatures seran molt suaus, tindrem 25 graus de màxima i 12 de mínima!

I el diumenge les temperatures baixaran un parell de graus les màximes, fins als 23 graus, i en canvi pujaran les mínimes fins als 15 graus. Tindrem domini del Sol, semblarà una mini tornada a l’estiu.

La mar estarà agitada, amb onades de 130 cm a la platja i de més de 3 metres mar endins. la temperatura de l’aigua estarà al voltant dels 22 graus, encara molt calenta.

El vent aquest bufarà de migjorn i de sud-oest i serà de moderada intensitat, amb cops màxims de fins a 20 km/h.

Durant la setmana vinent continuarem amb aquesta tendència a suavitzar la tardor, no tindrem pluges i el cel estarà dominat pels intervals de núvols. Les temperatures seran molt suaus, al voltant dels 23 graus de màxima i d’entre 15 i 17 de mínima.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*