El mercat de la Bisbal. Recull fotogràfic (1911-1992)

En el marc dels actes de commemoració dels 700 anys del mercat de la Bisbal (1322-2022) aquest divendres s’ha inaugurat l’exposició ‘El mercat de la Bisbal. Recull fotogràfic (1911-1992)’. La mostra ofereix una cinquantena d’imatges conservades a diversos fons de l’Arxiu Comarcal del Baix Empordà que s’han instal·lat a 50 comerços bisbalencs. Durant la presentació s’ha fet una visita guiada pels comerços participants i ha finalitzat amb un vermut a la plaça Jacint Verdaguer.

Les fotografies romandran als comerços bisbalencs fins al novembre i, a partir de llavors, l’exposició es col·locarà a les Voltes: del desembre de 2022 al març de 2023. S’ha editat un díptic explicatiu de l’exposició ‘El mercat de la Bisbal. Recull fotogràfic (1911-1992)’ que es pot consultar a través del document adjunt a aquesta publicació. La mostra ha estat organitzada per l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà, l’Arxiu Comarcal del Baix Empordà i la Federació del Comerç de la Bisbal d’Empordà.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*