L'últim viatge de Rudolf Nureyev, de Martí Peraferrer

El Centre Cultural La Mercè de Girona acollirà aquest divendres i dissabte, 7 i 8 d’octubre, la coproducció internacional L’últim viatge de Rudolf Nureyev, creada, dirigida i interpretada per l’actor i dramaturg Martí Peraferrer, acompanyat dels ballarins Fernando Domínguez (Mèxic) i Màrius Gasau (Catalunya).

L’obra multidiscipinar tanca la trilogia més personal de Peraferrer, que l’ha portat per diversos escenaris de tots el món durant 15 anys. Vincent Van Gogh, Tennessee Williams i Rudolf Nureyev han sigut els artistes escollits. Tres artistes, cada un dins el seu àmbit, que van generar una gran obra amb un denominador comú: la desubicació i la incomprensió que van viure al llarg de la seva vida.

Trobareu més informació a www.girona.cat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*