“Sustainable Mobility for a Safe & Smart Town”,

Durant els dies 7 i 8 d’octubre, el Castell de Calonge serà l’escenari de les jornades “Sustainable Mobility for a Safe & Smart Town”, organitzades conjuntament per UIC Barcelona i l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni. Es tracta d’unes jornades en què estudiants de qualsevol universitat tindran l’oportunitat de presentar projectes i idees innovadores, entorn a la mobilitat sostenible i que resolguin un repte real de Calonge.

Aquestes jornades són fruit de l’acord firmat fa un any, entre UIC Barcelona i l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, que té com a objectiu fomentar i impulsar la formació en emprenedoria, gestió cultural i arquitectura, mitjançant el desenvolupament d’activitats educatives a la zona de Calonge i Sant Antoni.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*