Doncs ja estem immersos en la nova estació, el divendres dia 23 de setembre va arribar la tardor astronòmica i aquests primers dies ja hem començat a notar una baixada remarcable de les temperatures. I és que fins i tot hem tingut valors de tardor avançada! Les màximes han anat baixant dels 25 als 19 graus. I les mínimes han estat entre els 9 i els 12, ha començat a fer fresca tardorenca al matí. Ha estat una setmana amb domini dels intervals de núvols que només han deixat algunes precipitacions no massa importants, acumulant fins a 25 litres per metre quadrat.

I durant aquest cap de setmana es consolidarà l’entrada també meteorològica de la tardor, amb l’arribada de diversos fronts de núvols densos des del nord-oest que aniran deixant el cel força tapat el divendres, però dissabte i diumenge ja tindrem molt més Sol.

Les pluges també s’aniran apropant des de l’oest i del nord i ens poden arribar amb més força el divendres, i poden ser més intenses sobretot al Pirineu, a on podria nevar a partir de 1800 metres. Dissabte i diumenge ja tindrem calma.

Així que dissabte tindrem una jornada variable, amb moltes estones de Sol, però també alguns intervals de núvols que ajudaran a consolidar una notable baixada de les temperatures mínimes. Tindrem 22 graus de màxima i 9 de mínima, i en principi ja no plouria.

I el diumenge les temperatures es recuperaran una mica, les màximes pujaran fins als 24 graus i les mínimes fins als 11, i tindrem un domini més clar de cels serens.

La mar estarà una mica alterada, amb onades que poden ser de fins a un metre i mig a la costa. La temperatura de l’aigua serà de 22 graus.

El vent aquest cap de setmana bufarà de nord i nord oest, no serà massa potent, amb cops màxims d’entre 15-20 km/h.

Durant la setmana vinent, les temperatures s’aniran recuperant de forma gradual, suavitzant-se. Les màximes pujaran fins als 24 graus i les mínimes fins als 13. El cel estarà ennuvolat, però també amb bons intervals de Sol que propiciaran un ambient molt agradable al migdia.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*