Fira Brocanters la Bisbal

Coincidint amb la Diada Nacional de Catalunya la Bisbal d’Empordà celebra la Fira de Brocanters, Col·leccionisme i Joguines, combinant-ho amb d’altres activitats complementàries. Així, a més de la 34a edició de la fira ubicada al passeig Marimon Asprer, enguany també es farà la novena Jornada del Vermut i una visita guiada al Castell Palau. Es pot consultar tota la programació amb detall a través d’aquest enllaç.

La fira d’enguany serà la XXXIV edició, es farà de 9 a 14 h al Passeig Marimon Asprer i comptarà amb una quinzena d’expositors que oferiran tot tipus d’antiguitats i objectes de brocanteria, peces de col·leccionisme i joguines. Organitzada per l’Àrea de Promoció i Desenvolupament Local de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà, la fira compta amb la col·laboració de l’Associació Antiquaris, Brocanters i Restauradors de la Bisbal i rodalies.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*