Doncs ja tenim aquí la nova estació, el divendres 23 entrem en la tardor astronòmica i aquests darrers dies ja hem començat a notar una moderació de les temperatures, encara una mica altes per l’època.

Les màximes han oscil·lat entre els 24 i els 26 graus, i les mínimes han estat entre els 9 i els 16, ha començat a fer fresca agradable al matí. Ha estat una setmana amb domini general del Sol i alguns intervals de núvols més densos que divendres dia 16 van deixar uns 50 l/m2 de precipitació molt localitzats, especialment a Llagostera, on van causar problemes.

I durant aquest cap de setmana es consolidarà l’entrada meteorològica de la tardor, amb l’arribada de diversos fronts de núvols densos des del nord-oest que aniran deixant el cel molt tapat a estones, però també amb algunes pinzellades de Sol, tindrem variabilitat de tardor!

Les pluges també s’aniran apropant des de l’oest i ens poden arribar amb més força la nit de divendres a dissabte, després durant dissabte les precipitacions es generalitzarien i serien més fortes localment.

Així que dissabte tindrem un dia plujós, amb alguna clariana amb Sol, però amb grans intervals de núvols molt densos que poden deixar precipitacions importants a nivell local. Tindrem 20 graus de màxima i 15 de mínima, notarem una clara baixada de les temperatures.

I el diumenge les temperatures baixaran una mica, les màximes es quedaran en 21 graus i les mínimes arribaran fins als 11, i continuarem amb el domini d’intervals de núvols i potser encara algunes pluges, que ja no serien tan intenses.

La mar estarà alterada, amb onades que poden ser de fins a dos metres a la costa i de fins a 4 i mig mar endins. La temperatura de l’aigua serà de 25 graus.

El vent aquest cap de setmana bufarà de nord, nord-est, amb força, pot ser superior als 35 km/h en alguns indrets.

Durant la setmana vinent les temperatures ja es quedaran en aquests valors d’entre 20 i 22 graus de màxima i les mínimes es quedaran més baixes, entre els 7 i els 11 graus. El cel estarà mig ennuvolat, i podríem algunes pluges el dijous.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*