senderisme guiat gironès

Després d’un merescut descans durant els mesos de juliol i agost, els Guies de Natura tornen amb les piles carregades i amb una nova programació de tardor de Senderisme Guiat al Gironès!

La programació inclou 10 sortides entre setembre i desembre en companyia d’un guia de natura que proposa al participant descobrir el patrimoni natural del Gironès, tot coneixent els orígens, les tradicions i les singularitats del municipi que es visita.

La primera sortida després de les vacances es farà el pròxim diumenge 4 de setembre amb la ruta La Pedra de Girona.  La gran majoria de sortides són aptes per a tots els públics amb una durada de 3 hores aproximadament.

Les inscripcions per cada sortida s’obriran 8 dies abans, a partir del dissabte anterior. Per inscriure’s cal fer reserva al telèfon 972 011 669 o per correu a turisme@girones.cat i esperar confirmació. El preu és de 4 € per persona excepte per menors de 12 anys que és gratuït. L’aforament és limitat.

Consulteu el programa de sortides aquí.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*