23ª Nit d´Il.lusió.

Un any més Mans Màgiques del Món ja té a punt la nit més màgica d’estiu de la Costa Brava. Aquesta vegada, l’espectacle internacional de màgia apte per a tots els públics, la 23ª Nit d’il·lusió, tindrà lloc el divendres 12 d’agost a l’Espai Ridaura de Santa Cristina.

El programa està format, com sempre, per primeres figures del món de la màgia com Jean Garin, Mario López, Jimmy Delp, Zheng Fusion, Peki, Hector Mancha i l’il·lusionista Xevi, el coordinador i director del festival. Aquests grans artistes de la màgia representaran, a la 23ª Nit d’il·lusió, números de màgia còmica, de màgia moderna, de grans il·lusions, de màgia espectacular,… que es poden veure en sales de festes i en els canals de televisió d’Europa i d’Amèrica del Nord. Les entrades es poden adquirir a www.codetickets.com Per a més informació es pot adreçar a l’Oficina de Turisme a través del telèfon 972 05 78 65. La 23ª Nit d’il·lusió, que començarà, puntualment, a 2/4 d’11 de la nit, és un espectacle que té el suport de l’Ajuntament de Santa Cristina i la col·laboració de La Casa Màgica.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*