lan party palamós

Palamós ultima els preparatius per a la posada en marxa, els dies 1, 2 i 3 de setembre, d’una nova edició de la veterana Lan Party, la festa de la cultura digital a Palamós, que un any més oferirà activitats per endinsar-se en el món de les tecnologies i els videojocs.

Aquesta festa de la tecnologia més cultural i lúdica, gratuïta i oberta a tothom, es durà a terme a la Nau dels 50 metres, ubicada a la plaça del Suro. L’activitat és organitzada per l’entitat Palamós Tecnofan i pel Departament de Joventut de l’Ajuntament de Palamós.

L’esdeveniment comptarà amb dos espais diferenciats: la Zona 1, o Zona Lan, que ofereix fins a un màxim de 100 llocs habilitats per a joves que es connectaran en xarxa amb els seus ordinadors.

Aquesta zona s’obrirà el dia 1, a les 10 h del matí, està destinada a públic major de 14 anys i requerirà la inscripció prèvia dels seus participants, que ja es pot fer des d’aquí.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*