Aquesta ha estat una setmana de ple estiu però que ha resultat bastant còmoda, tenint en compte les calorades que hem anat patint aquest estiu amb unes temperatures màximes de rècord!

Les màximes, com dèiem, no han superat els 34 graus, però tampoc han baixat dels 30. Les mínimes a la nit han estat més “agradables”, però han anat pujant des dels 11 fins a uns xafogosos 20 graus. Les màximes doncs finalment han quedat definitivament més contingudes, les jornades han estat dominades pel Sol, però amb intervals de núvols densos que no han acabat de deixar precipitacions importants, amb prou feines 2 l/m2.

Aquest cap de setmana tindrem força estabilitat, amb cels clars però amb intervals de núvols que aniran guanyant força ja el divendres al migdia i es quedaran amb nosaltres pràcticament durant tot el cap de setmana, tot i que diumenge podem tenir més estones de Sol.

Malgrat els núvols, en principi no tindrem durant el cap de setmana, així que podrem gaudir d’un bon darrer cap de setmana d’agost a l’aire lliure, amb temperatures suaus tenint en compte que estem a l’estiu.

Dissabte el cel estarà ben dominat per les clarianes però amb estones de núvols més importants. Les temperatures es quedaran al voltant dels 30 graus i les mínimes es quedaran cap als 19 graus.

Diumenge també tindrem un temps estable i només tindríem una mica més d’ inestabilitat a les muntanyes interiors, a la resta en general tindrem més cel clar i més domini del Sol. Les màximes pujaran fins als 33 graus i les mínimes baixarien un grau, fins als 18.

La mar estarà calmada, amb onades de fins a mig metre a la costa i de fins a 1,5 metres mar endins. La temperatura de l’aigua serà d’uns 25 graus.

El vent novament bufarà més intensament a la costa, amb cops de fins a 20 km/h, seran vents de migjorn el dissabte i de tramuntana el diumenge.

I durant la setmana vinent les temperatures màximes es quedaran fregant els 30 graus, però sense acabar d’arribar-hi, sembla que per fi tindrem uns dies amb temperatures més o menys “habituals” per a finals d’agost. Les mínimes es quedaran atrapades al voltant dels 17-19 graus. El cel no acabaria de estar ben net i no esperem pluges, tot i que podem tenir alguna tempesta entre el dimecres i el dijous.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*