Ja hem arribat a la meitat de l’agost i de l’etapa canicular, quan la calor és màxima, però encara ens queda més d’un mes d’estiu i la calor continuarà amb nosaltres amb insistència i xafogor!

I és que aquesta setmana ha estat molt xafogosa, amb màximes que s’han mantingut al voltant d’uns infernals 35 graus, i mínimes altes, que han estat entre els 17 i els 20 i que han molestat per dormir. El cel aquests dies ha estat prou seré i no hem tingut precipitacions destacables, amb prou feines 2,5 mm.

I per al cap de setmana esperem un temps prou tranquil, amb cels bastant serens el divendres i que es mantindran tant el dissabte com el diumenge.

Sense núvols les precipitacions no poden arribar i en tot cas es quedarien més a ponent i al sud.

Així que dissabte farà bon temps, sense núvols importants, només podem tenir alguns núvols més densos que estaran atrapats a  la costa. Les temperatures màximes estaran al voltant dels 33 graus, les mínimes dels 21, farà calor i xafogor típica de l’estació.

I el diumenge tindrem el mateix panorama. Les màximes seran una mica més baixes, arribant als 32 graus, i les mínimes de 20-21, continuaran molt xafogoses.

La mar estarà prou calmada, però podem tenir onades en algun moment de 125 cm a la platja. La temperatura de l’aigua estarà al voltant dels 27 graus.

I el vent serà bàsicament de component est i sud-est, i serà només una brisa suau, amb cops màxims de fins a 10 km/h.

Durant la setmana vinent les màximes ja no s’enfilaran tant i tindrem màximes que no superaran els 31 graus, les mínimes seran xafogoses a principis de setmana, amb 20 graus, després ja baixarien fins als 18-19. Les màximes fins i tot podrien ser més baixes que les habituals per l’època i podríem tenir valors al voltant dels 25 graus. Podem tenir pluges de dimarts a dijous.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*