festival cap roig 2022

La 22a edició del Festival de Cap Roig s’inaugurarà el proper divendres 22 de juliol amb el concert de Sebastián Yatra i es clourà el 15 d’agost, amb l’actuació de Ribogerta Bandini.

Hi haurà un total de 19 concerts que faran de Calella de Palafrugell un punt de parada d’estrelles musicals com Camilo, Pablo Alborán, Miki Nuñez, Taburete, Mika o artistes consagrats com Sting o Raphael, entre d’altres. La programació de Cap Roig també presentarà espectacles per a tots els públics. Així arriba Xiula, amb música familiar i Bye Bye Monstre, el primer musical familiar de la història de la companyia Dagoll Dagom.

Concert Solidari – La música pot donar oportunitats

Enguany, el projecte solidari que promouen CaixaBank i Clipper’s Live en el marc del Festival de Cap Roig és a benefici de l’entitat Vimar. Una part de la recaptació del concert solidari de Sergio Dalma, que tindrà lloc el 4 d’agost al Jardí Botànic de Cap Roig, tindrà com a finalitat col·laborar amb aquesta entitat.

Vimar és una entitat que treballa per millorar la qualitat de vida de persones amb diversitat funcional o malalties mentals de la comarca del Baix Empordà. Concretament, la recaptació del concert es destinarà a l’adequació i l’equipament d’una sala d’estimulació sensorial dins del Centre d’Atenció Especialitzada La Bòbila Nova, situat a Palafrugell, que ofereix fins a vint-i-quatre places. Aquesta sala tindrà com a objectiu acostar la música, entre altres activitats, a totes aquestes persones. Vimar és una entitat de referencia al Baix Empordà que té l’objectiu de conscienciar i avançar cap a una societat més inclusiva, accessible i respectuosa amb la diversitat.

Entrades i programació aquí.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*