calonge platges

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha renovat enguany les instal·lacions de les platges per millorar i incrementar la qualitat dels serveis, i facilitar a tothom l’accés i l’ús de les platges amb comoditat i seguretat.

Entre les inversions que s’han executat hi ha la creació d’illes per les dutxes complimentades amb mobiliari urbà de platges, per tal de fer més còmode i funcional l’entada i sortida de la sorra als usuaris de les platges, i s’han instal·lat noves passarel·les per facilitar l’accés a la platja i a l’aigua. També s’han instal·lat 4 noves baranes d’acer inoxidable a diversos punts de la platja, que sumades a la que ja hi havia, i a les 7 baranes de corda existents, eleven fins a 12 els punts on les persones poden entrar i sortir de l’aigua amb total seguretat.

Així mateix, l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, segueix apostant per facilitar el bany assistit, i ha reforçat aquest servei millorant-ne les instal·lacions i ampliant-ne l’horari.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*