fira circ la bisbal
Foto: Anna Pascual

La Bisbal ha celebrat aquest cap de setanana l’esperada XXVII Fira de Circ al Carrer recuperant la seva essència. Conscients que l’onada de calor incomodaria artistes i visitants, l’organització va prendre mesures excepcionals com reubicar alguns dels escenaris per tal d’aprofitar millor les zones ombrívoles, remullar els espais i instal·lar carpes. L’organització fa molt bon balanç d’una XXVII edició que ha recuperat places, carrers i la popularitat que caracteritza el festival. «Hi ha hagut molt bona resposta per part del públic i s’han omplert els 17 escenaris que configurava la programació d’enguany» han explicat des de l’organització. «Ha estat una edició confortable i en harmonia amb la capacitat prevista i estem a la mida del festival que volíem», han afegit.

En aquesta edició de la represa han passat pels carrers de la població fins a 27 companyies diferents que han ofert fins a 36 espectacles, recuperant espais emblemàtics del festival com el passeig Marimon Asprer, la plaça de la Pietat o la plaça Jacint Verdaguer, que han tornat a omplir-se sense aforament limitat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*