Nomad Festival

El castell de Calonge acollirà el proper cap de setmana el Nomad Festival, una experiència d’oci i cultura. L’esdeveniment arriba els dies 22, 23 i 24 de juliol amb la voluntat d’oferir un espai on retrobar-se amb la música en directe i envoltar-se d’un entorn agradable per gaudir de la cultura, gastronomia i comprar a petites marques que generen riquesa en el nostre territori, recolzant així les empreses locals i de proximitat. El Nomad Festival a Calonge vol ser una plataforma pel desenvolupament de les petites marques i emprenedors i amb la filosofia d’oferir una fusió de música en viu, gastronomia, animació familiar i market de dissenyadors independents, amb una clara aposta per valors de sostenibilitat, proximitat i originalitat.

Durant el divendres 22, dissabte 23 i diumenge 24 de juliol els visitants trobaran a l’entorn del castell de Calonge el market de dissenyadors emergents, així com el Petit Nomad amb tallers i activitats per als més petits. El Nomad Festival obrirà les portes a les 17h i fins a la 01h, i inclourà concerts, així com espectacles familiars, animacions itinerants, conta contes, diversos tallers, xerrades i una zona de jocs oberta tots els dies per als més petits. Els visitants també gaudiran d’una acurada selecció de les millors foodtrucks de tot Catalunya a més d’altres espais gastronòmics i un espai market amb presència de marques independents.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*