Aquest estiu sense dubte ja es va confirmant com un dels més calorosos des de que tenim dades i és que pràcticament des del primer moment hem viscut sota onades de calor, i hem de recordar que l’estiu meteorològic va començar pràcticament el 15 de maig!

Tot i que a casa nostra el mar ens ha temperat una mica les màximes, aquesta setmana hem passat calor intensa. Les màximes han estat entre els 31 i els 37 graus i les mínimes han estat molt xafogoses, marcant valors entre els 15 i els 19 graus, i no hem tingut precipitacions.

I tot això no canviarà de moment, doncs els núvols que el divendres ja ens començaran a arribar procedents de l’oest seran prims en general i només ens faran baixar molt poc la insolació, però no ens acabaran de deixar pluges, només poden créixer algunes nuvolades de tarda aI Pirineu i indrets més muntanyosos a l’interior amb pluges lleus i molt irregulars.

Dissabte doncs serà un dia càlid, però no tant com divendres, quan arribarem a 35 graus de màxima. Dissabte les temperatures baixarien una mica, fins als 32 de màxima i 20 de mínima, sense pluges.

I el diumenge tindrem la mateixa meteo, però les temperatures tornaran a pujar fins als 34 de màxima, les mínimes es mantindran cap als 19 graus.

La mar s’anirà alterant de mica en mica i ens poden arribar a la costa onades de fins a 125 cm d’alçada. La temperatura de l’aigua serà de 26 graus, molt alta!

El vent bufarà de llevant i xaloc i podrà marcar cops de fins a 30 km/h a la costa i de 10 a l’interior.

I la setmana continuarà aquesta calma i l’onada de calor, però amb temperatures màximes més contingudes i més normalitzades que es mouran entre els 32-33 graus, les mínimes es quedaran cap als 19 graus i tindrem alguns núvols però encara amb domini clar del Sol.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*