Rumb(A)Palamós

Antoine Tato García, l’ambaixador de la rumba catalana, tancarà la novena edició del festival Rumb(A)Palamós. L’actuació tindrà lloc, aquest divendres 29 de juliol, a les 22:30 h, a l’escenari del passeig del Mar.

El festival Rumb(A)Palamós és el primer festival de rumba catalana realitzat a la Costa Brava, amb la intenció i voluntat d’ampliar i millorar l’oferta cultural i lúdica gratuïta, i realitzada a l’aire lliure, la qual se suma a l’activitat turística que el municipi desplega durant l’estiu.

El programa de concerts es va iniciar l’1 de juliol i s’ha allargat durant tots els divendres d’aquest mes, recuperant, després de la pandèmia, la itinerància per diferents espais i places de Palamós, concretament la plaça Catalunya, el parc del Convent dels Agustins i l’escenari del passeig del Mar.

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*