Forallac rep un reconeixement per la seva promoció d’un turisme inclusiu

El Consell Comarcal del Baix Empordà ha reconegut l’Ajuntament de Forallac per la seva tasca en favor de la promoció d’un turisme inclusiu. El guardó s’ha lliurat en el marc del Pla d’Accessibilitat Turística del Baix Empordà i en concret, per un itinerari accessible per a persones amb mobilitat reduïda i per a persones amb discapacitat visual dins el centre històric de Peratallada.

El punt de sortida de la ruta és l’aparcament que queda darrere el carrer de la Riera i el punt d’arribada és la Plaça del Castell, lloc on es troba ubicada la Oficina de Turisme.

L’itinerari té la característica de que els elements a visitar es troben a l’exterior i els dos principals punts d’interès turístic són la plaça de Les Voltes i la plaça del Castell. Val a dir, que no només es visiten aquests dos punts d’interès sinó que d’alguna manera el que es facilitat una visió de conjunt del poble, la seva essència, l’arquitectura, la distribució de les cases, els carrers, l’oferta d’artesania i gastronomia.

Els destinataris d’aquests reconeixements són, en primer lloc, tots aquells espais públics i privats que formen part de l’oferta turística del Baix Empordà i que volen millorar la seva accessibilitat turística, com són oficines de turisme -com la de Begur-, espais naturals, recursos culturals, empreses d’allotjament, restaurants, empreses de turisme actiu, etc. I els destinataris finals són turistes, visitants i totes aquelles persones que tenen algun tipus de discapacitat (física o motriu, sensorial o intel·lectual), mobilitat reduïda o necessitats especials.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*